Vera Bridge

The vera integration of openLuup

8 Topics 101 Posts
  • openLuup and Vera bridge

    4
    0 Votes
    4 Posts
    180 Views

    If the bridge does not detect previously existent devices when the system starts up, then it moves them into Room 101. So a restart should either resolve the issue, if they have appeared again, or you can delete any/all devices using the action described above.

  • Openluup - verabridge can not load devices.

    10
    0 Votes
    10 Posts
    313 Views

    The RemotePort change to :3480 was enogh for the device loading from vera, but was not enough for the GetVeraFiles.
    For the GetVeraFiles working it needed the auth switch off in vera, because of this code in GetVeraFiles : http://192.168.1.2/directory.txt

  • 0 Votes
    11 Posts
    422 Views

    @Buxton OK got the systemd stuff working - thanks for that. A of couple notes for future readers:

    The script files need to be executable, so the permissions should be set to 0755. the scripts should use \n, not \r\n line endings ie Unix style you need to run this once to get the necessary symlinks built: sudo systemctl enable openluup
  • VeraBridge

    Solved
    5
    0 Votes
    5 Posts
    223 Views

    After restarting VearEdge and OpenLuup several times (restarting the Pi4), everything is back to normal.
    Thank you for your help.

  • Bridge openLuup to openLuup

    15
    0 Votes
    15 Posts
    416 Views

    Excellent!

  • 0 Votes
    9 Posts
    672 Views

    No there really isnt an issue now that I know. Ill just have to keep on it in the future.
    Thanks for the info!

  • Get Vera files throwing errors

    Solved
    37
    0 Votes
    37 Posts
    2k Views

    @rogero said in Get Vera files throwing errors:

    Interesting, just noticed that the [icon] files on the RPI are 0 bytes.

    This issue is now solved:

    https://smarthome.community/topic/20/openluup-version-log/12

  • Instant status

    10
    0 Votes
    10 Posts
    359 Views

    The funny part about instant status... I have a few dimmers (very old leviton) which had instant status through association which did not work with vera... they work now with z-way. Only discovered it in the past couple of days. 😶
    I was quite surprised actually.

Recent Topics